Meer resultaten voor ebook maken en verkopen

Home
ebook maken en verkopen
Zes diensten om zelf e-books mee te publiceren inct.
Bij de introductie kreeg iBooks Author wereldwijd veel aandacht, maar sindsdien horen we er maar weinig van. Met de software kun je prachtige digitale boeken maken, maar in de e-bookwinkel van Apple zijn maar weinig titels te vinden die met iBooks Author gemaakt zijn. De paar exemplaren die er wel zijn, werden zo lijkt het vluchtig in elkaar gedraaid met behulp van gratis Wikipedia-content. Echt fraaie exemplaren zijn op de vingers van twee handen te tellen. iBooks Author kent veel beperkingen. Het e-book dat je met deze software maakt, kun je alleen in de iBookstore verkopen. Bovendien moet je een verkopersaccount aanmaken bij Apple en dat vereist een belastingnummer bij de Amerikaanse overheid.
sobinco sloten

Digitaal lezen is sterk in opkomst. Maar hoe gaat het maken en verkopen van een ebook in zijn werk? Wiebe de Jager beschrijft in deze praktijkgids hoe je een ebook maakt met het open source programma Sigil en hoe je het ebook vervolgens op de markt brengt.
datingsite gratis
Geef uw boek uit als e-book Pumbo.nl.
Klanten waarderen ons met gemiddeld een 9.6 uit meer dan 430 reviews. Wat komt er allemaal kijken bij het uitgeven van een ebook? Voordat u uw boek kunt uitgeven als e-book, moet het worden omgezet naar een zogenaamd ePub-bestand. Het maken van een gebruiksvriendelijk en naar behoren functionerend ePub-bestand is behoorlijk gecompliceerd, maar wij kunnen u hierbij helpen. Zodra uw boek in het juiste bestandsformaat staat en klaar is voor publicatie, heeft u de keuze uit verschillende mogelijkheden. Via onze aansluitingen kunt u verkopen via onder andere Bol.com, Kobo, de Apple iBookstore of Boekenbestellen.nl.
Suite
Zelf een ebook maken: een stappenplan Elja Daae. Facebook. Instagram. LinkedIn. Snapchat. Twitter.
Of als je leads wilt genereren en potentiele klanten je sales funnel in wilt krijgen. Maar het maken van een ebook is ook interessant voor mensen zonder nieuwsbrief of behoefte aan klanten. Als je gewoon een mooi blog hebt en het lijkt je leuk om eens wat dingen in een overzicht te zetten. Of als je al jaren gedichten schrijft die je graag eens zou bundelen. Of als je een boek hebt geschreven en je gaat het zelf verkopen.
kerstbal bedrukken
E-book maken, zo doe je dat zelf.:
Dat kun je doen aan de hand van affiliate marketing, google adwords, facebook en nog vele andere methoden. 11 reacties op Zelf een e-book maken? Door Mariken op 12 juli 2011. Ik wil heel graag een ebook via internet gaan verkopen, maar heb nog moeite met het bedenken van een interessant onderwerp.
Geld verdienen met e-books verkopen.
Mensen die eenmaal een e-book hebben verkocht, kunnen deze gaan verkopen. Er zijn verschillende manieren om een e-book te verkopen. Je kunt hem bijvoorbeeld verkopen aan vrienden of familie, maar je kunt ook een eigen persoonlijke website maken, en het boek daarop aanbieden.
In 7-stappen zelf een e-book uitbrengen en verkopen Email Marketing Blog Email Marketing Blog.
Wanneer je een e-book gaat maken om het te verkopen kom je voor nieuwe uitdagingen te staan. Want dat stelt uiteraard hogere eisen aan inhoud en presentatie. Gelukkig zijn er enkele eenvoudige, gratis tools beschikbaar. En is er een goedkoop systeem waarmee je het e-book verkoopt via je website!
Verkoop uw boek als e-book Pumbo.nl.
Beide opties hebben hun eigen voor en nadelen en mogelijkheden en ook de kosten die daarmee gepaard gaan, verschillen per verkoopkanaal. Eén ding is zeker: als u onze hulp inschakelt bij het verkopen van uw e-book, heeft u alle troeven in handen om uw doelgroep te bereiken en om een groter publiek kennis te laten maken met uw boek.
Geld Verdienen met een Ebook? Zo Werkt dat!
Indien je een beetje thuis bent in zoekmachine optimalisatie, dan kan je gratis reclame gaan maken binnen Google. Het enige wat je nodig hebt is de tijd en kennis om je website te laten scoren binnen de zoekmachines. Een andere mogelijkheid is om bijvoorbeeld je ebook onder te brengen bij een firma als PayPro. Zij hebben reeds al een groot klantenbestand en hierdoor zal je product door andere gepromoot worden waardoor jij meer verkopen zal realiseren.
Een fulltime loon met de verkoop van e-books voor de Amazon Kindle? Werken Vanuit Het Buitenland.
Eerst eens maar wat uitbrengen dan zien we verder. Zag dat je outline had laten maken via fiverr, die heb ik ook aan het werk gezet. Ik ben benieuwd. André 13 oktober 2012. Je hebt het boek van Eric Llynn gekocht via mijn affiliate-link, dus heb ik je als beloning toegevoegd aan de geheime Facebook-groep voor Nederlandse Kindle-uitgevers. Via die weg kunnen andere uitgevers en ik ongetwijfeld over jouw vorderingen lezen.

Contacteer ons