Zoeken naar e book maken en verkopen

Home
e book maken en verkopen
Ebook maken en op je website plaatsen.
Heb jij nog aanvullende tips over hoe je nog meer bereikt met het uitzetten van je ebook? Deel ze hieronder! in e-mailmarketing, Klanten werven en behouden, Nieuwsbrief, Nieuwsbrief tips, Website tips by Irene Ogier. 1 oktober 2013. Cover maken ebook ebook maken ecover maken emailmarketing.
wasmachine
Zes diensten om zelf e-books mee te publiceren inct.
Bij de introductie kreeg iBooks Author wereldwijd veel aandacht, maar sindsdien horen we er maar weinig van. Met de software kun je prachtige digitale boeken maken, maar in de e-bookwinkel van Apple zijn maar weinig titels te vinden die met iBooks Author gemaakt zijn. De paar exemplaren die er wel zijn, werden zo lijkt het vluchtig in elkaar gedraaid met behulp van gratis Wikipedia-content. Echt fraaie exemplaren zijn op de vingers van twee handen te tellen. iBooks Author kent veel beperkingen. Het e-book dat je met deze software maakt, kun je alleen in de iBookstore verkopen. Bovendien moet je een verkopersaccount aanmaken bij Apple en dat vereist een belastingnummer bij de Amerikaanse overheid.
dieselprijs
8 tips om Facebook in te zetten om je boek of eBook te promoten.
Verkopen komt pas als laatste. Eerst contact maken, mensen fans om je heen verzamelen, delen, geven en bereikbaar zijn. Waar anders dan op Facebook kun je dat het beste doen? Zie Facebook als een feestje. Facebook is de plek waar je contact legt met je lezers en kopers, maar geen verkopen sluit.
hangmat houten frame
Geef uw boek uit als e-book Pumbo.nl.
Voordat u uw boek kunt uitgeven als e-book, moet het worden omgezet naar een zogenaamd ePub-bestand. Het maken van een gebruiksvriendelijk en naar behoren functionerend ePub-bestand is behoorlijk gecompliceerd, maar wij kunnen u hierbij helpen. Zodra uw boek in het juiste bestandsformaat staat en klaar is voor publicatie, heeft u de keuze uit verschillende mogelijkheden. Via onze aansluitingen kunt u verkopen via onder andere Bol.com, Kobo, de Apple iBookstore of Boekenbestellen.nl.
colloidaal zilver kopen
Geld Verdienen met een Ebook? Zo Werkt dat!
Indien je een beetje thuis bent in zoekmachine optimalisatie, dan kan je gratis reclame gaan maken binnen Google. Het enige wat je nodig hebt is de tijd en kennis om je website te laten scoren binnen de zoekmachines. Een andere mogelijkheid is om bijvoorbeeld je ebook onder te brengen bij een firma als PayPro. Zij hebben reeds al een groot klantenbestand en hierdoor zal je product door andere gepromoot worden waardoor jij meer verkopen zal realiseren.
touchscreen
Je eigen e-book uitgeven: de complete handleiding Werken Vanuit Het Buitenland.
Je kunt een sales page in HTML maken, maar als je een WordPress-website hebt is OptimizePress een prachtige oplossing. Tegen een eenmalige investering van 67 kun je op al je eigen sites handig voor toekomstige e-books verkooppaginas maken. Je hebt keuze uit vele templates, ook voor het toevoegen van videos. Vergeet de testimonials niet! Vraag collega-bloggers of experts in dezelfde branche om jouw e-book te bekijken en jou te vertellen wat ze er goed aan vinden. Vraag het precies op die manier, zodat je positieve referenties krijgt. Deze testimonials plaats je met OptimizePress heel makkelijk in kaders op je verkooppagina. Kies een betaalsysteem. Volautomatisch betalingen accepteren en je e-book naar klanten laten sturen kan via verschillende diensten. De belangrijkste voor de Engelstalige markt is E-junkie. Je betaalt slechts 5 per maand en kunt daarvoor een onbeperkt aantal exemplaren van je e-book verkopen.

Digitaal lezen is sterk in opkomst. Maar hoe gaat het maken en verkopen van een ebook in zijn werk? Wiebe de Jager beschrijft in deze praktijkgids hoe je een ebook maakt met het open source programma Sigil en hoe je het ebook vervolgens op de markt brengt.
E-book maken, zo doe je dat zelf.:
Dat kun je doen aan de hand van affiliate marketing, google adwords, facebook en nog vele andere methoden. 11 reacties op Zelf een e-book maken? Door Mariken op 12 juli 2011. Ik wil heel graag een ebook via internet gaan verkopen, maar heb nog moeite met het bedenken van een interessant onderwerp.
In 7-stappen zelf een e-book uitbrengen en verkopen Email Marketing Blog Email Marketing Blog.
Wanneer je een e-book gaat maken om het te verkopen kom je voor nieuwe uitdagingen te staan. Want dat stelt uiteraard hogere eisen aan inhoud en presentatie. Gelukkig zijn er enkele eenvoudige, gratis tools beschikbaar. En is er een goedkoop systeem waarmee je het e-book verkoopt via je website!
Je e-book via je website verkopen ZinVol Nuchtere ondernemerscoaching.
Toen ik mijn e-book geschreven had en via mijn website begon te verkopen, kreeg ik van een aantal zzp'ers' dezelfde vraag. Niet: hoe schrijf je een e-book? Daarvoor kun je verschillende schrijverscursussen volgen. Niet: waar moet mijn e-book over gaan?

Contacteer ons