Zoeken naar website testen

Home
website testen
Laadtijd website testen: hoe snel laadt jouw site? Webanalisten.nl.
Lees het laatste analytics en optimalisatienieuws in onze nieuwsbrief! E-mail Je geeft toestemming aan webanalisten.nl om dit adres op te slaan en te gebruiken voor nieuwsupdates op het moment dat je jouw email adres bevestigd. Laadtijd website testen: hoe snel laadt jouw site?
SEO testen
Snelheid website testen met Laadtijd.nl WPsnelheid.
WPsnelheid heeft een website ontwikkeld om zelf de snelheid van websites te testen: Laadtijd. Op Laadtijd.nl kan je gemakkelijk jouw website controleren op volgende aspecten.: Google Pagespeed Insights. Schatting van het verkeer en de omzet. Tips om de website te optimaliseren.
site checker
Website testen op VPS zonder domeinnaam registratie?
Nieuwe website testen op een VP met een domeinnaam van een website die al online is. Je hebt al een website met een geregistreerde domeinnaam en die website is online. Je wilt die website gaan overzetten op een andere VPS server.
google adwords help
Testen Onderwerp Digitoegankelijk.nl.
Hoe houd je de kosten van testen acceptabel voor jouw organisatie en zorg je toch dat je op elk moment grip hebt op de toegankelijkheid van de website? Door verschillende testmethoden en maatregelen te combineren.Een handmatige test kun je om de zoveel tijd laten uitvoeren.
www.kienglas.nl
Nibbler: Gratis zelf je website testen Frankwatching Reports.
Nibbler is een handige tool om je website mee te testen. De tool bekijkt dingen als de toegankelijkheid en de content van je website, de W3C-score en social sharing voor iedere pagina. Ook vind Nibbler links die niet werken en geeft hij jouw site een score tussen de 0 en 10.
Hoe kan je je website testen en verbeteren? Red Melon.
Werken bij Red Melon. Hoe kan je je website testen en verbeteren? Geplaatst op: woensdag 27 december 2017. Laatste bewerkt op: vrijdag 7 december 2018. De performance van je website is anno 2018 nog belangrijker geworden dan ooit. Geen één bezoeker heeft nog het geduld om lang te moeten wachten voordat de webpagina geladen is.
Hoe kan ik de site testen op mijn hosting zonder de domeinnaam ernaar te laten verwijzen? Hosts bewerken Windows Combell Support.
Hoe kan ik de site testen op mijn hosting zonder de domeinnaam ernaar te laten verwijzen? Hosts bewerken Windows. Vraagt u zich af hoe u uw nieuwe website kunt testen, terwijl de oude website nog online staat? Dat kan, alles wat u moet doen is de HOSTS bestanden bewerken.
Testing Reality by Testbirds.
Mac, Windows, Ubuntu? Optimaliseer je digitale producten met cross-browser testen en applicatietesten op virtual machines, emulators en real devices. Start een Exploratory bugtest. Laat je eindgebruikers jouw app, website of other software testen. Nummer 1 in crowdtesting. Test met de nummer 1: Real users.
User testing: wat, waarom en hoe? Alles over user testen op websites.
Bij een remote user test zitten testpersoon en moderator niet op dezelfde plek maar kijken ze wel naar dezelfde website. Via screen sharing software is dat vandaag technisch erg makkelijk geworden. Als de gebruiker een webcam heeft, kan je zelfs zijn gezicht zien. Dat maakt het een goed alternatief voor de klassieke moderated user test. Wij gebruiken GoToMeeting voor remote moderated user testing. Als moderator zie je zowel het scherm van de gebruiker als zijn gezicht. Deze willekeurige testpersoon is alvast niet blij met de nieuwe homepage van KBC. Wij gebruiken dit vaak voor internationale gebruikerstesten of als aanvullende methode, bijvoorbeeld bij een iteratie in het proces of als we heel specifieke zaken willen testen die per persoon niet veel tijd in beslag nemen.
Websites testen en hiermee geld verdienen Thuiswerken.nl.
Wil je geld bijverdienen als website tester en genieten van vrijheid in je werk? Dan ben je hier aan het juiste adres. Thuiswerken.nl levert actuele vacatures voor het testen van websites. Daarnaast ontvang je een handige handleiding voor het beginnende testers.

Contacteer ons